Dit zijn wij dus!
Naam van de website

Kronenburgersee Vulkaan-Eifel
Vakantie Duitsland Juni 2015

Vakantieverblijf en Reis

Reis

De reis verliep voorspoedig en rond 13:00 uur een parkeerplaats gezocht en een lekker broodje met vers gebakken eitje met spek gegeten.

Op het laatst toch nog een 30 minuten vertraging door een ongeval op de autobahn. We zijn van de autobahn afgegaan en 8km verder op er weer op. Uiteindelijk waren we om 15:30 op het park. Het was inchecken vanaf 15:00 uur. Dus helemaal niet zo gek geplant.

Trapjes

In de beschrijving staat het volgende: "De bungalows hebben minstens 2-3 traptreden tot de voordeur". Na het nog eens goed gelezen te hebben begrijp ik de beschrijving nu beter. Voor de voordeur was een trap je met 3 treden, echter, om daar te komen moest ik ook nog een trapje op van 29 treden. De beschrijving was dus correct, het waren er minstens 2. Toen we aankwamen was het boven de 30 graden. Een sportief begin van de vakantie dus.

Qi Gong

Ik probeer er maar een gewoonte van te maken om elke morgen een aantal Qi Gong oefeningen te doen. Daar ben ik dan ongeveer 45 minuten mee bezig. Hierbij een foto als bewijs.

Huisje

Het was een 4 persoons huisje, royaal opgezet in de jaren 70/80 stijl. De douche was recentelijk gerenoveerd en was perfect.

Jacques Bakker Anja Oosterveld Fotohandig Design by