Dit zijn wij dus!
Naam van de website

Villa Los Arcos Mazarron
Vakantie Murcia Spanje Oktober 2015

Heenreis

Park en Travel Schiphol

Naar Schiphol

Het plan was om te vertrekken om 09:30 als er geen files zouden staan. Door de mist liep de voorspelde reistijd op en zijn we dus toch maar om 09:00 vertrokken naar Schiphol. Eerst waren we van plan om met de bus/trein naar Schiphol te gaan maar de bus/trein combinatie kwam toch niet zo ideaal uit. Dus zijn we toch maar met de auto gegaan.

De autorit ging vlot en we waren 10:30 op P3 parkeerplaats voor lang parkeren. Het was heerlijk weer en we hebben nog een poosje voor Schiphol in de zon gezeten. In 2015 vond Anja het (nog) heerlijk om sigaretje te roken. De incheck balie van Vueling was toch nog niet bemand. De vlucht was geplant te vertrekken om 13:55 en we zijn om 11:30 ingecheckt.

Schiphol Sushi

Wijn en Sushi

Na nog wat taxfree inkopen en een paar porties sushi met een glaasje witte wijn van € 8,95 om de tijd te doden zijn we naar gate B27 gegaan. Vluchtgegevens: VY1375 (Vueling,de Spaanse Transavia) AMS-ALC vertrek 13:55 stoelen 7A en 7B.

We verheugen ons op de vakantie, Spanje is een geheel andere omgeving, daar in Spanje kost een fles wijn € 8,95! We vertrokken uiteindelijk 3 kwartier later (14:40) en zijn een half uur te laat aangekomen (16:50) op luchthaven Alicante-Elche

Uitrusten Schiphol Jacques Bakker

Even een dutje voor vertrek doet altijd goed. De omgeving gaf voldoende inspiratie

Vueling Schiphol

Een rechtstreekse vlucht van Schiphol naar Alicantie in ruim 2,5 uur met Vueling

Luchtfoto Antwerpen

Aan het raampje aan de linkerkant van het toestel. Mooi uitzicht over Antwerpen

Huurauto

Bij Europecar (gereserveerd via Sunnycars) lag alles voor ons klaar, echter de komende drie weken heb ik geen Volkswagen Polo maar een Seat Ibiza. Tip: Als je een bepaald type auto niet wil hebben dan moet je deze juist reserveren. Voor de verandering heb ik deze keer een auto zonder deuken en met weinig kilometers. Daarvoor had ik deze keer ook een premium pakket afgesproken, dus een auto jonger dan 1 jaar en minder dan 25.000 op de teller.

Vueling 7A 7B

Weinig ruimte.

Airport Alicante - Elche

Landing op luchthaven Elicante-Elche

Huurauto Europe Car

Inspectie van de huurauto. Deze keer een auto zonder deuken.

Jacques Bakker Anja Oosterveld Fotohandig Design by