Dit zijn wij dus!
Naam van de website

Villa Los Arcos Mazarron
Vakantie Murcia Spanje Oktober 2015

Temperatuur

Jacques Bakker
Anja Oosterveld

Zwembad

Heerlijk om een zwembad naast je bed te hebben. Bij voorkeur nog voor zonsopkomst ging ik zwemmen en ontspannend op de rug liggend kijken naar de veranderingen in de lucht. In de ochtend is het wateroppervlakte spiegelglad. Een kumst om dit dan ook zo min mogelijk te verstoren.

Meerdere keren op een dag even een duik om af te koelen en stevast tijdens zonsondergang en voor het slapen nog een keer.

Anja had soms even moeite met de temperatuur van het water. Voor mij was het precies goed. In de ochtend was de temperatuur rond de 21 graden en in de avond rond de 22 graden. Eerst onder buitendouche om te wennen en dan in het water.

Het Weer

We mogen niet klagen over het weer. Toen we kwamen liep de temperatuur in de eerste week op naar 34 graden en koelde het 's nacht niet verder af dan 22 graden. In de tweede week werd het koeler maar alle dagen aangenaam weer met temperaturen boven de 26 graden, en, vooral veel zon.

De koudste ochtend was 16,5 graden. Dan voelt het water van het zwembad met 21 graden heerlijk aan. Op het moment dat de zon op komt loopt de temperatuur dan ook weer snel op.

Traditioneel is oktober de regenmaand, echter wij hebben alleen op de eerste dag in de avond een paar druppels gehad. Alle dagen buiten het ontbijt genuttigd bij een heerlijk aangename temperatuur. De maximum temperatuur is niet onder de 26 geweest.

Los Arcos Avond
Jacques Bakker
Jacques Bakker Anja Oosterveld Fotohandig Design by